Välkommen till

Lystedts Måleri AB

Målare Uppsala

Dina lokala målare

Varmt välkommen till Lystedts Måleri, dina lokala målare i Uppsala. Vi är ett team skickliga målare som utför små såväl som stora måleriarbeten. Bland vårt tjänsteutbud finner du både invändiga och utvändiga måleriarbeten, tapetsering samt golvläggning av klickgolv. Anlitar du våra målare arbetar vi med målet att du ska bli helt nöjd med både servicen du erbjuds samt det slutgiltiga resultatet. Tveka inte att höra av er till oss för att få din personliga hjälp, vi hittar den bästa lösningen för dig.

Med enorm precision

 

Vi på Lystedts Måleri kan hjälpa dig med allt inom måleri och tapetsering. Hit kan du vända dig för att få hjälp med det mesta inom branschen, oavsett projektets omfattning. Vare sig det handlar om målning, tapetsering eller golvläggning finns vi här för att hjälpa dig. Allt arbete sker alltid med enorm precision.

Målare Uppsala

Lystedts Måleri är en målerifirma som utgår från Uppsala. Tack vare vår utgångspunkt finns vi tillgängliga för närliggande orter och städer. Oavsett vilken tjänst du anlitar våra målare för kommer vi lägga stor vikt vid kvalité och god service i kombination med flexibilitet. Genom att erbjuda dig ett arbete utifrån dina önskemål och behov kan vi säkerställa att du som kund blir nöjd.

VÅRA TJÄNSTER

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
KANTORSGATAN 9, 754 25 Uppsala

Målare Uppsala

Målare  Uppsala
076-849 18 01